Bon Dep søker digitaliseringsansvarlig

Er du vår nye digitale ninja? Vi ser etter en dyktig digitaliseringsansvarlig som kan hjelpe oss i det digitale landskapet og løfte våre systemer og prosesser til nye høyder.

Norske Bon Dep er et raskt voksende selskap med anerkjente merker som KKNEKKI, Emilia, Essentials og Icons. Vårt flaggskip-merke, KKNEKKI, har fått global anerkjennelse og distribueres nå i over 40 land. I 2023 nådde vi nærmere 100 MNOK i omsetning, hvor 75% kommer fra internasjonale markeder, og vi er klare for å vokse videre. 

Ansvarsområder:

Du vil være ansvarlig for et bredt spekter av digitale tjenester og applikasjoner som vi bruker daglig. Du trenger ikke å være en back-end-guru eller en programmeringsmester, men du bør ha solid kunnskap om HTML/CSS og noen triks i ermet når det gjelder skripting og drift av tjenester som FTP-servere.

Du kan trylle med Excel og mestrer import og eksport av data fra ulike systemer og filformater. Du kan også bygge og drifte databaser og har god forståelse av API-er. Har du erfaring med Shopify? Det er en bonus.

I stillingen skal du administrere og drifte ulike SaaS-applikasjoner. Plattformene vi bruker spenner fra Google Workspace og økonomisystemer som eaccounting og e-conomic, til Shopify Plus for nettsalg og Adobe Creative Suite for grafisk design.

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og som aldri føler deg helt utlært. Du liker å utforske nye plattformer og systemer, og du syns det er givende å kunne hjelpe kollegaene dine med digitale problemstillinger i hverdagen. Vi tror du motiveres av å få en betydningsfull rolle, i et lite og tett team, som hver dag jobber sammen for å løfte Bon Dep mot nye høyder. 

Vi tilbyr:

Som vår nye digitale ninja vil du bli en del av et lite dedikert team, som jobber med raskt voksende merkevarer. Vårt team består i dag av ti dyktige personer, og vi ansetter nå også en SoMe-ansvarlig og en CMO, som alle vil jobbe sammen fra vårt hovedkontor på Holmen i Oslo. Hos oss vil du få konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger og en spennende rolle i et innovativt miljø og et selskap i sterk vekst. 

Hvis dette høres ut som din drømmejobb, så ikke nøl med å søke! Vi ser frem til å høre fra deg og ta det første skrittet mot å videreutvikle vårt arbeidsmiljø!

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon