Bon Dep søker Chief Marketing Officer (CMO)

Er du klar for å bli med på vår spennende reise?

Vi er på jakt etter en dyktig og engasjert markedsfører som motiveres av muligheten til å bli vår nye Chief Marketing Officer (CMO).

Bon Dep er ikke bare et selskap – det er en lidenskap. Vi huser noen av de mest ikoniske merkene innen accessories, inkludert hårstikken KKNEKKI. Vi har nettopp nådd nærmere 100 MNOK i omsetning, og nå rigger vi oss for videre vekst. Med 75% av inntektene fra internasjonale markeder, er vi klare til å ta verden med storm, og vi trenger en dyktig CMO til å lede oss på veien videre.

Som vår nye CMO vil du ikke bare være med på å forme Bon Deps markedsføringsteam, men du vil også være hjernen bak strategiene som skal ta oss til nye høyder. Du vil være en del av kjernen i selskapet, jobbe tett med grunnleggerne og våre dedikerte ansatte.

Ansvarsområder:

Dine ansvarsområder inkluderer å utvikle og implementere markedsførings- og merkevarestrategier som støtter våre forretningsmål, styrker identiteten til Bon Dep og våre fantastiske merkevarer, samt utvide vår globale tilstedeværelse. Du vil være vår ekspert på digital markedsføring og sosiale medier, og du vet hvordan du best kan utnytte data og innsikt til å forstå kunders atferd og preferanser.

 • Merkevare og markedsføringsstrategi: Utarbeidelse av markedsførings- og merkevarestrategier i tråd med Bon Deps overordnede forretningsmål.
 • Merkevareledelse: Overvåke og sikre posisjoneringen og identiteten til Bon Dep og merkevareporteføljen, med hovedfokus på KKNEKKI i startfasen.
 • Internasjonal markedsføring: Lede markedsføringen når Bon Dep skal lanseres i nye internasjonale markeder, og se muligheter for å styrke Bon Deps globale fotavtrykk.
 • Kundekommunikasjon: Utforme og implementere kundesentrerte markedsføringstiltak for å fremme merkelojalitet. Utnytte data og innsikt for å identifisere kundeatferd og preferanser, og finjustere kampanjer for maksimal effekt.
 • Digital markedsføring: Utarbeide vår digitale markedsføringsstrategi, inkludert sosiale medier, innholdsmarkedsføring, influencer-partnerskap, SEO og nettannonsering.
 • Partnerskap og samarbeid: Samarbeide tett med våre grunnleggere for å identifisere strategiske partnerskap og samarbeid som ressonerer med Bon Deps merkevare og mål.
 • Budsjettstyring: Utvikle og overvåke markedsføringsbudsjettet, og sikre fornuftig ressursallokering for optimal avkastning.

Kompetanse og erfaring: 

 • Bachelorgrad innen markedsføring og kommunikasjon
 • Minimum 5 års erfaring innen digital markedsføring og merkevarebygging
 • Kunnskap og solid erfaring med markedsstrategi
 • God forretningsforståelse
 • Erfaring med å skape resultatfokuserte og engasjerende kampanjer 
 • Gode analytiske evner og teknisk forståelse
 • Erfaring med internasjonal markedsføring er en fordel

Personlige egenskaper: 

Vi ser etter deg som er hel ved og som er kommersiell og analytisk anlagt. Du forstår og evner å prioritere effektivt hva som skal drive vekst for Bon Dep. Du er både operativ og strategisk, og som person er du ambisiøs, komfortabel med endringer og mestrer å snu deg fort rundt samtidig som du løfter blikket. 

Vi tilbyr:

Som vår nye CMO vil du bli en del av et lite dedikert team, som jobber med en raskt voksende merkevare. Vårt team består i dag av 10 dyktige personer, og vi ansetter nå også en sosiale medier-ansvarlig og en digitaliseringsansvarlig. Vi har hovedkontorer på Holmen i Oslo og jobber primært derfra, men i forbindelse med ulike messer som vi deltar på vil det bli noe reising. Vi håper dette er noe du syns er motiverende å få bli med på.

Hos oss vil du få konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger og en spennende rolle i et innovativt miljø og et selskap i sterk vekst. 

Er du klar for å bli med på laget? Hvis du har lyst til å være med på denne spennende reisen og tror du har det som trengs for å være vår neste CMO, så hører vi gjerne fra deg! 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon