Volvo Car Norway søker Remarketing Specialist – salgskoordinator

Har du lyst til å jobbe med remarketing for et av verdens ledende bilmerker? Vi søker nå en Remarketing Specialist til vikariat hos Volvo Car Norway.

Om stillingen 

Vi ser etter en engasjert og strukturert Remarketing Specialist til ett års vikariat. Dette er en unik mulighet for deg som vil utvikle dine ferdigheter innen remarketing og bilbransjen. Du vil inngå i et dedikert team som jobber tett sammen for å oppnå felles mål.

Dine arbeidsoppgaver

Du vil representere vår sentrale koordineringsfunksjon for biler fra “Care by Volvo” og interne biler som skal ut i markedet. Det innebærer salg av brukte biler til forhandlernettet via etablerte prosesser, oppfølging av forhandlernettet og dialog mellom interessenter i Volvo Car Norway, Care by Volvo og våre forhandlere. I rollen vil du håndtere spørsmål fra forhandlere og internt, og sørge for god informasjon ved endringer i systemer og prosesser. Du vil være en verdsatt sparringspartner for våre forhandlere.

Du vil overvåke markedet for brukte Volvo personbiler og sikre at våre priser er konkurransedyktige. Sammen med din leder vil dere beslutte rett prissetting av bilene for videresalg basert på innhentet informasjon og markedssituasjonen. I rollen vil du støtte deg til flere eksisterende systemer og rutiner. Du blir også med i forbedringer av eksisterende rutiner og prosesser i forbindelse med remarketing.

Du får ansvar for å følge opp og rapportere nøkkeltall om salg og salgsutvikling internt, til vårt hovedkontor i Gøteborg og til våre forhandlere.

Vi ser etter deg som:

  • Har erfaring med å jobbe strukturert, målbevisst og nøyaktig i interne systemer.
  • Har forretningsforståelse og erfaring fra koordineringsarbeid e.l.
  • Har god tallforståelse og kan jobbe selvstendig.
  • Har gode digitale kunnskaper, spesielt i Excel.
  • Behersker norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
  • Har erfaring fra å jobbe med support eller salgsstøtte.

Det er en fordel hvis du også har:

  • Høyere utdanning på bachelornivå eller relevant erfaring.
  • Kjennskap til bilbransjen og erfaring med Salesforce.

Hvorfor Volvo Car Norway?

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer, og med en produktportefølje som vi er veldig stolte av. Du vil bli en del av et profesjonelt og hyggelig arbeidsmiljø som tar vare på folk. I Volvo Car Norway vil du få verdifull erfaring som vil styrke din karriere.

Søknadsfrist

Vi ønsker å høre fra deg så snart som mulig. Vi planlegger å gjennomføre en effektiv prosess i første halvdel av august, og oppstart i stillingen den 1. september.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med:

Mats H. Gunther, Leder Fleet & Remarketing, 452 73 362, mats.hauge.gunther@volvocars.com

Ole Aleksander Janzso, TEFT, 977 74 771, ole@teft.no

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon