Lederstillinger som ikke utlyses

De aller fleste oppdrag vi jobber med utlyses og markedsføres, men ofte blir vi bedt om å rekruttere ledere hvor det er et behov for konfidensialitet for oppdragsgiver.

Perioden vi er inne i akkurat nå kjennetegnes av store endringer for både selskaper og deres ansatte. Ofte også endringer i ledergrupper og strategier. Dermed også mye bevegelse i lederrollene hos både merkevarer, byråer og medier. Det åpner for mange nye muligheter for erfarne og ambisiøse ledere.

Vi jobber akkurat nå med en håndfull sentrale lederroller og vil derfor gjerne høre fra deg om du sitter i en sentral lederposisjon og har tenkt at det kanskje er på tide å bevege seg.

Registrer din lederprofil her

Egenskapene og erfaringene våre oppdragsgivere ofte ser etter:

  • Erfaring med endringsledelse, digitalisering og vekststrategier
  • Solid personalmessig ledererfaring fra mellomstore eller større virksomheter
  • Høy kunnskap om kommunikasjon og markedsføring slik fagområdet fremstår i 2023
  • Innsikt i økonomien knyttet til byråer, martech, medieinvesteringer og digitalisering generelt
  • Sterk motivasjon for å etablere attraktive arbeidsmiljøer og en sosial og empatisk lederstil

Dersom du har ledererfaring og ønsker om å holde deg oppdatert på hvilke muligheter som kan ligge hos de største annonsørene, i byråbransjen og mediemiljøene anbefaler vi deg å registrere deg i vårt nettverk.

I aktuelle prosesser der du kan ha en relevant profil vil du motta en personlig henvendelse med utdypende informasjon om prosjektet vi jobber med. Dialogen med oss er konfidensiell inntil relevante avklaringer er gjennomført. Vi deler aldri informasjon du gir oss med våre kunder uten ditt ettertrykkelig samtykke.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Henrik Sandberg
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon