DOGA søker leder for kommunikasjon

Denne stillingen er utløpt.

Er du en sterk kommunikatør med teft for pressearbeid, ledelse og innovasjon?

DOGA arbeider for å styrke design og arkitekturens rolle i utformingen av morgendagens Norge gjennom å skape fremtidens nye bærekraftige løsninger. Vi ser nå etter en engasjert og strategisk sterk leder for kommunikasjon.

Vår nye leder for kommunikasjon vil få jobbe med å videreutvikle og operasjonalisere DOGAs kommunikasjonsstrategi mot våre målgrupper innenfor næringsliv og offentlig sektor. Du får ansvar for å posisjonere DOGAs arbeid, synliggjøre resultater og effekter av prosjekter vi er involvert i, og bygge relasjoner og ha tett kontakt med norske bedrifter og offentlige virksomheter. Du har god medieforståelse og vet hva som skal til for å skape positiv oppmerksomhet i pressen for DOGA.  Du skal styrke DOGAs omdømme som relevant og sentral innovasjonsaktør. Samt at du skal lede arbeidet for DOGAs priser, som viser hvordan design og arkitektur skaper verdi for samfunn, økonomi og miljø.

Vi ser etter deg med et strategisk og klokt hode, og som kan jobbe operativt med de daglige oppgavene og få det beste ut av kommunikasjonsteamet vårt. Du er god til å lede arbeidet med å prioritere kortsiktige og langsiktige prosjekter og kommunikasjonsleveranser, har et bredt og relevant nettverk og er en pådriver for samarbeid mellom interne og eksterne parter. Du er drivende, samlende og en motiverende ressurs med gjennomføringskraft på tvers av fagmiljøer.

Som leder er du opptatt av fag og folk, og du trives med å lede og utvikle medarbeidere i team. Vi ser for oss at du ønsker å være en bidragsyter til at DOGA posisjonerer seg som en attraktiv arbeidsplass. Hos oss vil du aktivt bidra i utviklingen av DOGA og vårt lederteam, og du vil være en sparringspartner og rådgiver for administrerende direktør og øvrige ledere i organisasjonen.

Vår nye leder for kommunikasjon er en del av DOGAs ledergruppe og vil få budsjett- og personalansvar.

Hvilke arbeidsoppgaver vil du få?

Hos oss vil du

 • Videreutvikle og følge opp DOGAs strategi og ønsket posisjon
 • Ha ansvar for at kommunikasjonsstrategien leverer på overordnede mål. Bygge relasjoner i media og jobbe strategisk med pressearbeid
 • Posisjonere DOGA som virkemiddelaktør for innovasjon overfor norske myndigheter, næringsliv, offentlig sektor og bransjen
 • Ha ansvar for internkommunikasjon i DOGA, og sørge for godt samarbeid mellom teamene og informasjonsflyt internt
 • Bidra til å synliggjøre administrerende direktør og DOGAs resultater gjennom god kommunikasjon
 • Ha ansvar for DOGAs priser

Hvilken kompetanse er viktig i denne rollen?

Du har

 • Høyere relevant utdanning
 • Bred kommunikasjonsfaglig erfaring med strategisk og operativ kommunikasjon
 • Gode lederegenskaper, evne til å bygge gode relasjoner, være fleksibel og skape tillit
 • God samfunnsforståelse og innsikt i næringsutvikling, offentlig sektor og politiske prosesser er en styrke.
 • Meget gode kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig
 • Erfaring fra mediehåndtering og -innsalg

Hva ser vi etter hos deg?

Vi ser etter deg som er dyktig til å skape gode relasjoner og samarbeid. Du evner å ta de overordnede strategiske perspektivene og omskape dem til konkrete tiltak, handlinger og resultater sammen med teamet ditt. Initiativrik, selvstendig og handlekraftig, tar du ansvar for å få ting gjort. Med en høy arbeidskapasitet og fokus på kvalitet og resultater, er du en viktig bidragsyter.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi tilbyr:

 • et spennende arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer som brenner for innovasjon og nyskapende og bærekraftig design og arkitektur
 • en variert arbeidshverdag, høyt tempo og fleksibilitet
 • konkurransedyktige betingelser, inkludert gode velferdsordninger

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Generelle opplysninger

DOGA er underlagt offentlighetsloven, og vi utarbeider offentlig søkerliste til stillingen. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring, må du opplyse om det i søknaden, med en begrunnelse. Det er ikke sikkert vi kan imøtekomme ønsket, men da vil du få beskjed om dette.

Vi vurderer søknader fortløpende og oppfordrer deg til å sende inn din søknad så raskt som mulig dersom du er interessert.

Om DOGA

DOGA stimulerer til bærekraftig innovasjon og verdiskaping ved å fremme god bruk av design og arkitektur. Dette gjør vi gjennom innovasjonsprogrammer, rådgivning, kurs, arrangementer, samarbeid og priser. Det dreier seg om å ruste norsk næringsliv og offentlig sektor til å skape bærekraftige produkter, tjenester og omgivelser ved hjelp av design og arkitektur.

DOGA er en del av regjeringens virkemiddelapparat for økt bærekraftig innovasjon.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon