Referanser og løste oppdrag for CMO, markedsdirektør og markedssjef

Å finne rett kandidat til rollen som CMO, markedsdirektør eller markedssjef handler om mer enn å forstå og tolke kandidatenes kompetanse og egenskaper. Det handler om å forstå hvor selskapet er på vei. Og hvordan man kan tiltrekke og motivere kandidater hvor kultur og ambisjoner om vekst er sammenfallende. Velg en erfaren partner med kunnskap om fagområdet når dere skal ansette en ny markedsdirektør.

Vår erfaring med rekruttering av markedsdirektør, CMO og markedssjef

Teft er et rekrutteringsbyrå som siden starten i 2001 har jobbet med å ansette CMO, markedsdirektør og markedssjef til merkevarer og markedsmiljøer av alle størrelser. Hvert år løser vi mange titalls lederroller innen alle næringer og bransjer i Norge. Vi har mange eksempler på vellykkede rekrutteringer, og dette er noen få eksempler:

Toppledere:

Markedsdirektør til Havila Kystruten

Konserndirektør for marked og kommunikasjon i OBOS

E-commerce Director til Elkjøp Nordic

CMO til Dr Dropin

CMO til Devold of Norway

CMO til Munu

Mellomledere:

Markedssjef til Dagbladet

Markedssjef til Bank2

Markedssjef til Høyskolen Kristiania

Markedssjef til Nille

Markedssjef til Mestergruppen

Head of Marketing til Oda

Head of Global E-commerce til Hurtigruten

Leder for CRM til Apotek 1

Leder for marked og kommunikasjon BankID BankAxept

Kvalifikasjoner for en markedsdirektør med teft

Til tross for lignende titler er det store forskjeller på en lederrolle hos for eksempel en retailkjede i rask vekst, et konsulentmiljø eller i en markedsledende bank. Behovet for forretningsforståelse og strategisk mindset er viktig for alle. Metoder, størrelse på miljøet, bruk av teknologi og innovasjonstakten kan likevel variere mye. Stikkord kan være bransjekunnskap, E-commerce, CRM, tjenesteutvikling, branding, og vi bruker store ressurser på å identifisere løsninger som tilfører både trygghet og utvikling.

Teft er også eksperter på operative roller i markedsføring og kommunikasjon som for eksempel Performance Marketing, CRM, E-commerce, innhold og søk, mediekjøp og analyse/innsikt. Derfor er vi i stand til å identifisere og vurdere spisskompetanse 

Rett kompetanse og profil

I oppstarten av et oppdrag setter vi oss inn i selskapets KPI’er knyttet til markedsføring og kommunikasjon. Vi bidrar med vår erfaring fra andre liknende miljøer og prosesser for at dere i størst mulig grad treffer på en kompetansebasert rollebeskrivelse for ny CMO eller mellomleder i markedsavdelingen. Vår årlige Bransjeundersøkelse gir svar på spørsmål om rett lønnsnivå for markedsdirektøren eller markedssjefen dere planlegger å ansette.

Nettverk og database for lederrekruttering

Teft er en aktør som har rekruttert til mange av Norges mest attraktive lederjobber i kategorien markedsføring og kommunikasjon. Derfor har mange ledere valgt å registrere seg i vårt nettverk og holde sin profil oppdatert. Det gjør at vi rask kan komme i gang med søk og aktivisering både i vårt nettverk og ute i markedet.

Vår kandidat-database inneholder for tiden over 22 000 registrerte profiler, og omtrent 10 prosent har erfaring med ledelse fra Norske markedsmiljøer.

Ta kontakt med oss foran ansettelsen av ny CMO

Vi er stolte av å ha hatt en finger med i spillet når mange store og små selskaper har funnet den lederen som har bidratt til vekst, innovasjon og styrket markedsposisjon. Om du tar kontakt med Henrik eller Eivind i Teft vil de møte deg med nysgjerrighet, engasjement og kunnskap som er en markedsleder innen rekruttering av markedsførere verdig.