Mihai Dumitrescu er ny Senior Media Analyst i Clear Channel

I mai startet Mihai Dumitrescu som ny Senior Media Analyst i Clear Channel. Han kommer fra stillingen som prosjektansvarlig for analyse i Norgesgruppen, og har tidligere også vært seniorrådgiver strategi og analyse i direktoratet for e-helse, blant annet.

Se hvilke andre oppdrag vi har løst for mediekanaler i Norge

– Jeg har hatt en veldig fin oppstart her, med et godt opplegg for onboarding der jeg har blitt kjent med avdelinger på tvers av hele Clear Channel. Det har vært veldig hyggelig og nyttig for arbeidet jeg skal gjøre. Jeg føler også at jeg kommer til en stilling som jeg kjenner godt fra tidligere jobber jeg har hatt, så jeg er godt i gang her allerede, forteller Mihai.

Etterspurt ressurs

Sissel Uttisrud, HR People Partner i Clear Channel, er veldig glad for å ha Mihai på plass, i en rolle som har vært etterlengtet i selskapet lenge.

– Mihai er en veldig ønsket ressurs, og mange hos oss ville ta kontakt med han allerede før han startet. Nå er han endelig på plass, og jeg opplever at han har kommet veldig raskt inn i arbeidsoppgavene. Han har allerede fått en nominasjon på mandagsmøte fra kollegaene sine, og det er godt gjort etter så kort tid, forteller Sissel.

-Teft gjør alltid en grundig jobb

Det var i januar at vi i Teft fikk oppdraget med å finne en dyktig Senior Media Analyst til Clear Channel. Mihai, som var godt kjent med Teft fra tidligere prosesser, søkte på stillingen og kom inn til en innledende samtale med vår rådgiver Camilla Bartnes. Deretter gikk det slag i slag.

– Det er fint å være kandidat i en prosess hos Teft fordi dere kjenner bransjen dere rekrutterer til og jeg føler at dere forstår min kompetanse godt. Camilla sørget for at jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det var en veldig god opplevelse, forteller Mihai.

Mange flotte kandidater

Sissel er også veldig fornøyd med resultatet av rekrutteringsprosessen.

– Vi har brukt Teft i mange prosesser og det er alltid veldig ryddig. Vi blir møtt av et team som ønsker å sette seg godt inn i vårt behov og vi føler oss godt ivaretatt og setter pris på at dere gjør en grundig jobb med jobbanalyse, og at dere også utfordrer oss på hva vi skal se etter i rollen. Vi har bare gode erfaringer med Teft og dere har levert mange flotte kandidater til oss, samtidig som jeg vet at alle kandidatene blir godt ivaretatt gjennom prosessen. Det er viktig for meg og Clear Channel, avslutter Sissel.

Vi ønsker Mihai og Clear Channel lykke til videre og takker for det gode samarbeidet så langt.